Despre noi

LEGIS SSM

SC LEGIS SSM SRL a luat fiinta in anul 2006, fiind inregistrata la O.R.C. Dolj sub nr. J16/2389/2006, cod unic de inregistrare 20169293. Firma este abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, conform Certificatului de Abilitare nr. 0001557 /10.09.2007, pentru a presta servicii de prevenire si protectie, in temeiul Legii securitatii in munca, nr.319/2006.
S.C. LEGIS SSM S.R.L. este partenerul de care aveti nevoie pentru a va organiza intreaga activitate in concordanta cu legislatia nationala si comunitara privind promovarea imbunatatirii securitatii si sanatatii angajatilor la locul de munca, mentinerea unui inalt nivel de protectie, aplicarea unor masuri eficiente, conditie necesara pentru a va plasa intr-o pozitie competitiva pe piata.

Obiective
Misiunea noastra este de a fi alaturi de Angajatori in efortul acestora de a urmari respectarea cadrului legal, de a implementa un sistem de management de securitate si sanatate in munca, ca parte componenta a unui management integrat, in scopul cresterii profitului prin reducerea timpilor morti,a absenteismului prin reducerea si prejudiciilor materiale datorate accidentelor de munca sau incendiilor/avariilor tehnice, economii la concedii medicale, etc.
Eforturile noastre provin de la convingerea ca criteriul de prevenire si protectie in procesul de munca trebuie considerat tot atat de important ca si criteriul economic, conjugat si nu subordonat acestuia. Factorul uman este elemental principal al oricarei activitati utile si nu trebuie izolat de contextual relatiilor sale cu celelalte elemente ale sistemului de productie.

Suntem o echipa de specialisti cu peste zece ani de experienta in domeniu. Am invatat exigentele standardelor europene si americane din colaborarile cu companiile multinationale. Ne concentram pe metode de lucru practice si eficiente de a constientiza lucratorii sa munceasca in siguranta.

Facem ce TREBUIE sa facem : fara concesii, fara compromisuri,fara accidente.

Siguranta echipei dumneavoastra reprezinta prioritatea noastra !

"A fi impreuna este un inceput, a ramane impreuna este un progres, a lucra impreuna este un succes." Henry Ford